Despre Ink Maintenance Jet

INK MAINTENANCE JET SRL ofera servicii de intretinere si reparatii pentru marea majoritate a sistemelor de marcare si codificare cu jet de cerneala existente pe piata din Romania pe baza de contract sau sesizare.

Pentru clientii interesati oferim consultanta in vederea configurarii/achizitionarii unui sistem de marcare si codificare eficient vis-e-vis de domeniul de activitate, capaciatea de productie la un raport calitate/pret competitiv.

Toate produsele comercializate de INK MAINTENANCE JET SRL respecta legislatia  U.E. si sunt insotite de documentatia legala. -Sisteme si solutii de marcare!

INK MAINTENANCE JET SRL poate asigura cerneluri pentru orice industrie, pentru aplicatii deosebite, inclusiv pentru industria alimentara.

INK MAINTENANCE JET SRL are la baza o echipa tanara dar experimentata si capabila sa ofere solutii in cele mai dificile /sensibile domenii/aplicatii. Avem deje un portofoliu de client si solutii concepute, care prin eficienta si raportul calitate/pret, ne recomanda.-Sisteme si solutii de marcare!

In afara faptului ca suntem maleabili si reusim sa oferim solutii pentru aplicatii diferite la un pret de invidiat, timpul de reactie ne recomanda si probabil suntem cei mai prompti!

INK MAINTENANCE JET SRL  comercializeaza consumabile si piese de schimb compatibile cu sistemele de marcare si codificare industriale cu jet de cerneala(DOMINO ®, VIDEOJET ®, WILLETT ®, LINX ®, IMAJE ®, MATTHEWS ®, CITRONIX ®, MACELL ®) solutii de etichetare, sisteme de marcare cu laser, benzi transportoare cat si utilaje de marcare cu jet de cerneala reconditionate cu o garantie de 12luni.

Sisteme marcare si codificare

        Produse in Europa, consumabilele compatibile, comercializate de catre INK&MAINTENANCE au la baza peste 15ani de cercetari si testari de laborator cat si in fluxul de productie.- Sisteme si solutii de marcare!

INK MAINTENANCE JET SRL  ofera servicii de intretinere si reparatii pentru marea majoritate a sistemelor de marcare si codificare cu jet de cerneala existente pe piata din Romania (DOMINO®, VIDEOJET®, WILLETT®, LINX®, IMAJE®, MATTHEWS®, CITRONIX®, MACELL®) pe baza de contract sau sesizare.

         Pentru clientii interesati putem oferi:

-consultanta in vederea configurarii/achizitionarii unui sistem de marcare si codificare eficient vis-e-vis de domeniul de activitate, capaciatea de productie la un raport calitate/pret competitive;

-evaluare si eventual achizitionare a sistemelor de marcat si codificat folosite.

       Toate produsele comercializate de INK MAINTENANCE JET SRL respecta legislatia  U.E. si sunt insotite de documentatia legal-Sisteme si solutii de marcare!

® – MARCILE SI DENUMIRILE PRODUSELOR SUNT MARCI INREGISTRATE ALE COMPANIILOR PROPIETARE!

INK MAINTENANCE JET SRL nu afirma in activitatea sa, ca detine o recunoastere sau o recomandare din partea producatorilor sau a reprezentantilor brand-urilor pentru care ofera solutii mai ieftine!

 


Caractere Mari

Ceea ce veți obține este un sistem modular de codificare și marcare pe care il puteți folosi pentru texte, date, și logo-uri.

 


rezolutie mare

Sisteme de înaltă rezoluție REA JET de codificare și marcare ce imprima coduri de bare de înaltă calitate și de înaltă rezoluție, logo-uri, si informatii alfanumeric

 


Caractere Mici

Necesitatea de a asigura trasabilitatea continuă să crească rapid, în special cu noile aplicații industriale care apar tot timpul

 


laser

REA JET oferă două sisteme laser diferite pentru marcaj permanent și inviolabile.

Sisteme de marcare 2018

WhatsApp